Bardzo pilnie poszukuję kolektora wydechowego do ventki 1.8 AAM o numerach:
051 253 033 E Jeśli ktoś posiada to proszę pilnie o kontakt na pw lub tel. 505-447-640 (sms) Mój kolektor po ściągnięciu okazał sie tak popękany że nie ma najmniejszego sensu go spawać. Objehałem wszystkie szroty i auto czesci w okolicy i nie mają tego typu...
_________________ W razie potrzeby posiadam kabelki OBDI/OBDII oraz interfejs LPG do Bingo M- Służę pomocą
Kolego Hormon w tych kolektorach co szukałem napewno byl z ABS'a ale one wszystkie mialy wylot na rure kolektorowa pod troszke innym kątem niż mój podejrzewam że ten z ABS'a też taki jest i co wtedy? Trzeba giąć rurę kolektorową? Jaki dokładnie ma numer kolektor z silnika ABS ten który rzekomo ma pasować?
Pozdrawiam !
_________________ W razie potrzeby posiadam kabelki OBDI/OBDII oraz interfejs LPG do Bingo M- Służę pomocą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum