Silnik: 1,9tdi
Wysłany: 2013-01-01, 12:09 slizga sprzegło po wymianie tarczy
witam was ma mały problem z moim wozem rok temu pękła mi jedna sprężyna w tarczy sprzęgłowej i blokował sprzęgło , po wymianie tarczy wszystko złożyłem i odpowietrzyłem je bo jest hydrauliczne i teraz gdy chce ruszyć np z 4 osobami pod mała górkę, i gdy bardzo gwałtownie ruszam to słychać taki ''żżżżżż'' tak jakby ślizgało , wycieków nigdzie nie było , stara tracza była oryginał i wszystko było ok . Jak jest z tym odpowietrzaniem sprzęgła bo gdy się odpowietrza widać słychać jak leci powietrze i gdy skończy lecieć powietrze to zakręcam odp. ale pedał sprzęgła jest na dole i dopiero jak odpalę samochód i pociągnę je ręka dopiero pedał robi się twardy, a mi się wydaje ze powinno być jak z hamulcami przy odpowietrzaniu robi sie odrazu twardy POMOCY???????????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum