Wysłany: 2010-09-02, 06:33 Brzydki zapach z nadmuchu
Panowie mam problem otóż gdy włączę nadmuch to wydobywa się z niego brzydki zapach coś w rodzaju kurzu z odkurzacza...jak mogę temu zaradzić i czy wogóle coś da się z tym zrobić?? Wyczyścić cały układ?? Tylko jak...
klimy nie mam a filtr nowy dwa miesiące temu wymieniany...juz nie mam pomyslu co zrobić...czasem wsytd z kims jechac bo śmierdzi jakbym rok nie sprzątał
spróbuj wykonać taką samą procedurę jak stosuje się w przypadku odgrzybiania klimy - kup taki preparat i psiknij do wszystkich kratek nawiewu, wyciągnij dolny schowek i też na wentylator psiknij i włącz nawiew, stopniowo od 1 biegu aż po 4. Może gdzieś coś jakiś syf się przykleił i tak smrodzi...
Problem rozwiazany...psikalem preparatem do odgrzybiania klimy ale na dmuchawe jak dziala na najwyzszych obrotach i przedmuchalo caly uklad tym preparatem i brzydki zapach zniknal:) dzieki za pomoc sebastian punkcik dla ciebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum