Wysłany: 2013-02-27, 19:04 Poduszki silnika i skrzyni jakie - numery
Witam ponownie wszystkich.
Czy ktoś mógłby sprawdzić jakie są numery poduszek, obu silnika i tej od skrzyni. Bo siadły mi a na moich numery się powycierały (siedzą jeszcze oryginały więc się już swoje wysłużyły).
Oczywiście kupię tylko i wyłącznie LEMFORDER (chyba że ktoś zna lepsze )
Mój ventylek to 1.8 ADZ z 1997 roku.
Oczywiście żeby nie było że nie szukałem, z tego co znalazłem to:
Poduszka silnika przednia - 1H0199609F
Poduszka silnika tylna prawa - 1H0199262A
Poduszka skrzyni biegów - 357199402B
Mógłby ktoś to ewentualnie skorygować? Aha i od razu może podrzucić gdzie można je kupić w przystępnej cenie
slaw71, Na allegro znalazłem gościa który ma LEMFORDERa wszystkie poduszki do mojego vento wszystkie wychodzą za 300 zł. Opłaca się?? A może polecasz inne niż LEMFORDER?
ja u siebie ostatnio wymieniałem poduszkę skrzyni,bo się zerwała i kupiłem SWAGA - ok.100.Myślę że Twoja cena jest dobra za trzy poduszki-nie wiem jak w benzynie ale u mnie poduszka skrzyni i tylna silnika są olejowe
Poduszka silnika przednia - 117 zł
Poduszka silnika tylna prawa - 97 zł
Poduszka skrzyni biegów - 77 zł
Może ktoś jeszcze się wypowie? Bo kupiłem ostatnio tą tylną silnika jakąś "bezfirmową" i nie dość że silnik telepało to w środku jakbym traktorem jechał. No i rozwaliło. Więc teraz chcę takie żeby było ok. Normalnie.
L1U9K8A7S,
Jak masz zaufany szrot i znajdziesz w dobrym stanie poduchy i pozwolą Ci sprawdzić je to warto poszukać oryginałów używanych. takie moje zdanie a koszt poduchy 20zł/szt wiec jak coś jedna flaszka mnie i chwila pracy
Tylko sprawdź czy aby na pewno są oryginały i w dobrym stanie, wszystkie oznaczenia są na poduchach " VW" " AUDI"
muchomorek165, A może kolega wie gdzie dostać dobre oryginalne poduchy? U mnie w mieście za poduchy krzykną pewnie z 50 zł za sztukę... Takie miasteczko a ceny z kosomosu ze wszystkim. Poszukam. Ale proszę jeszcze o wypowiedzi czy lepiej używane oryginały czy inne?? Aczkolwiek jak pisałem to poszukam oryginałów.
Powiem Ci że mam poduche pod skrzynie w dobrym stanie ori na sprzedaż za 20 dychy oddam
Mam tez tylną w średnim stanie dorzucę gratis
A jak poczekasz do środy to mogę coś skołować w bardzo dobrym stanie.
Jadę do znajomego na szrot a ma kilkanaście VENTEK więc już kilka osób zrobiło mi liste zakupów, wiec Tobie mogę popatrzeć za porządnymi poduchami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum