Witam! Potrzebuje waszej opinii na temat gumowych osłon przegubów ... chyba sie to tak nazywa a mianowicie jakiej firmy robią dobre zamiennik które wystarcza dłużej niż na pol roku ... może ktoś przerabiał temat i wie co wybrać by nie wtopić kasy w badziew.
Na rynku zmieników przesyt ale co wybrać by choć w połowie dorównało temu co było włożone bylo na linii produkcyjnej.
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Ja ze swojej strony mogę polecić osłony firmy Spidan i Lobro. W vencie akurat nie wymieniałem, ale w audi miałem porwane i mechanik polecił właśnie te firmy. Osobiscie założyłem Lobro bo akurat były dostępne. Jak do tej pory, już ponad rok osłony w super stanie, żadnych spękań, itp.
Ja ze swojej strony mogę polecić osłony firmy Spidan i Lobro
no niestety ten SPIDAN to raczej odpada mam go teraz i po 8m-ca posiekniety cały do tego źle się układa na skręconych kolach ... dlatego szukam czegoś innego sprawdzonego .
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2013-05-01, 19:35
U mnie jest osłona lemfordera już chyba trzeci czy czwarty rok, przegub uratowany w ostatniej chwili i hula do dziś. Ładna elastyczna guma, która z wiekiem nie sztywnieje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum