nie bardzo kumam o jakie przewody Ci chodzi.Do zacisków to kupujesz nowe,gumowe i tyle.Jeśli chodzi o stare aluminiowe,to kupisz w InterCarsie miedziane i masz nowe
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2013-08-13, 22:50
slaw71 napisał/a:
nie bardzo kumam o jakie przewody Ci chodzi.Do zacisków to kupujesz nowe,gumowe i tyle.Jeśli chodzi o stare aluminiowe,to kupisz w InterCarsie miedziane i masz nowe
Hej Sławku, dzięki za zainteresowanie. Moich dwóch mechaników wzdrygiwało się przez ostatnie 3 lata jak chciałem, żeby zrobili mi te, które lecą na tył.
Patrzyłem na te zestawy w necie ale nie mają wersji pod abs z bębnami z tyłu więc będzie ręczna robota Krzysiek polecił mi zakład swoich znajomych, ustawiłem się z nimi na poniedziałek. Ile ogólnie krzyczą za takie roboty ?
nawet mi nic nie pisz o mechanikach,a cóż takiego jest tam skomplikowanego że się wzdrygiwali? Sprawdzasz długość w etce,kupujesz miedziane i doginasz na stary wzór.Ale skomplikowane że ho ho ,sam tak robiłem i za miedzianki zapłaciłem całe 23zł na tył
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum