Wysłany: 2013-08-06, 09:14 Elektryczna szyba strona kierowcy - działa jak chce ...
Witam panowie !
Doradzcie coś bo ()*#^% dostaje ...
Jakis czas temu wymieniłem cały mechanizm szyby od strony kierowcy kupiłem od kolegi z z forum , ogólnie podejżewałem , że sterownik w moim padł , ale co się okazuje były różne wersje sterowników i ten który dostałem nie pasował , wiec z ciekawości przełożyłem swój i działa !
Problemem natomiast jest fakt , że szyba działa jak chce , tzn wcisne przycisk i działa
Czasem wcisnę i w ogóle nie działa ... nawet nie słychać silnikczka
Aktualnie otworzyłem ale nie chce się zamknąć i ventyl stoi na parkingu przed firmą ...
Ogólnie zauważyłem jeszcze , że otwiera się na otwartch drzwiach , jak zamknę to przestaje dopuki nie przekręce kluczyka .
Teraz nie chce się podnieść bo znowu ma swój świat
Sprawdziłem przelotke , odkręciłem dokręciłem i nie wiem co to moze jeszcze byc , wiązka cała.
Ok tylko powiedz mi czy dobrze rozumiem .
Chodzi Ci o ten przewód który idzie od wtyczki w drzwiach ( tej łączącej bude z drzwiami ) do wtyczki takiej ?
Czy ten brązowy ma iść właśnie tak jak napisałem czy inaczej ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum