Witam i z góry proszę moderatora o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Jeśli ktoś jest na innych forach też może podać tego oszusta.A więc tak zakupiłem u tego gościa znaczek gti z golfa i gałkę zmiany biegów z jahre ,koleś wydawał się ok.Wpłaciłem mu kasę ponad miesiąc temu , no i twierdził że wysłał.Zażądałem nr paczki to mówił że wyśle i nic,zacząłem wydzwaniać ale odrzuca moje tel, jak dzwonię z innego nr to odbierze i odrzuca gdy mnie usłyszy.Moja naiwność wzbogaciła kolejnego złodzieja i nic nie można z tym zrobić, przynajmniej w ten sposób może przestrzegę kogoś.Proszę o nie usuwanie tematu, o to link do aukcji tego złodzieja http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mYJz/
andrzej104513, po pierwsze na tablicy nie kupuje się . A jak chcesz kupić to bierz za pobraniem. Ja jak coś kupuje to na allegro i biorę kwit na zakup.
Sądząc po rzeczach jakie kupiłeś to jesteś w plecy jakieś 300 -350 stówy.
no wiem ale się skusiłem ,za pobraniem czy na tablicy czy allegro też nie mamy pewności co jest w środku.Tylko opinie widać na allegro.Stratny jestem na 200zł ,znaczek 50zł a gałka była do obszycia.
Ostatnio zmieniony przez andrzej104513 2013-08-11, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum