jak w temace mam dostep do stali i obrabiarek a wiec
bede mial stalowe klucze do gwintu 200 szt stuka bedzie kosztowac 20zl + wysylka po tych kluczach mozna walic mlotkiem i nic sie nie dzieje sam mam takie 2
co mozna jeszcze zamowic :
dystanse
stożki
i inne widzi misie wasze
ceny beda uzaleznione co bedzie czeba z nimi zrobic
oczywiscie jak cos bedziecie zamawac to cza podac wymiary i grubosc
jak co to moj katakt
tel 606 624 969
gg 11437869
a najlepiej zadzwonc bo malo juz mam czasu na forum
mniej wiecej cent sa takie
rozporka przednia 110zl
rozporka tylnia 90zl
dystanse okolo 100zl za 2 szt
stozki okolo 80zl
Ostatnio zmieniony przez muchomorek165 2013-11-24, 13:13, w całości zmieniany 7 razy
narazie nie jestem w stanie odpowiedziec na to jestem w trakcie zalatwiania reszty musze zamowiena zlozyc a co za tym idzie tanszy wyrob na dzien dzisiejszy wiem ile klucze beda kosztowac co do dystansow nie wiem bede wiedzial na dniach
no ja niecierpliwie czekam na cene rozpórki. bo tylko stalowa mnie interesuje. a one bedą z rzymska sruba czy bez? bo jakos do tych z rzymska mam lęk ...
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2010-06-17, 21:15
Jako że Piotrek poprosił mnie o to aby temat nie spadał, oraz to że sprzedaż jest ciągła, są to produkty dosyć niszowe i z tego co widzę potrzebne dla klubowiczów....no i sam fakt iż wspieramy inicjatywę klubową postanowiłem podwiesić temat w dziale SPRZEDAM
wszystko mozna zrobic narazie jestem na etamie robienia kluczy w przyszlym tyfodniu bede robil dystanse i elementy rozporki bede mial a jak to wszystko bedzie u mnie to zrobienie rozporki to juz nie trwa tak dlugo tylko musze miec elementy wszystkie
prosze o cierpliwosc bo dopiero zaczynam zlatwiac wszystko
moze troche dziwne pytanie,ale jestem słabo doswiadczony w temacie
czy tylna rozpórka jeszcze bardziej "wycisza" auto niz sama przednia? chodzi mi o to,ze gdzies na tym forum czytałem,ze po załozeniu rozp mniej trzeszczy w srodku. zaznaczam,ze nie mam obnizonego auta.
sorki za OT
tak cena za rzporke jest z pomalowaniem na czarny mat lub czrwien to juz zalezy od was jak dla was to dam jeszcze sruby matazowe z podkladkami i nakretkami
dystanse 15 wyjda 7,5zl tez moge pomalowac na czarny mat lub bezbarwnym jak wam pasi
szilki to 6zl za szt netety ale mam taka cene
co do szerokiej stali to u nas parno z dobra fela chyba bede zamawial z allegro
a rozporki jak dobrze bedzie to juz pod koniec tygodnia walne ze 5 szt jak nie wecej to zaezy tylko kiedy dostane reszte czesci
Ostatnio zmieniony przez piotr nowok 2010-06-28, 18:26, w całości zmieniany 1 raz
ja jestem na urlopie i nie mam dostepu lecz moj tozaz jest tez na urlopie ale miesiecznym ale pogadam z 2 tokazem to moze sie uda a z rozporkami to czekam na fundusze bo braklo mi kasy na rury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum