Jezeli chodzi o zawieszenie nie ma co oszczedzac paru złociszy aby kupic tansze szukaj niemieckie ja mam u siebie...sorki ale za chole..nie pamietam za przegub płaciłem za sztuke około 70zł z rabatem Przejechałem juz 15000tys i czasami naprawde rzwawo po bokach dawałem i jest oki zero jakiego kolwiek stukania i pukania
[ Dodano: 2007-06-27, 22:13 ]
aaaaaaaa juz wiem mam paragon to były "rowela" takie jak podobno w fabrykach zakładaja a dobre i godne polecenia uwazam ze sa "optimal" i "mejle" (pisze tak jak sie wymawia bo co do pisowni to wiesz jak jest )
[ Dodano: 2007-06-27, 22:15 ]
Rowela przez .ó. a nie .o.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-06-27, 23:04
Niepolski napisał/a:
za przegub płaciłem za sztukę około 70zł z rabatem
no to jest jeden z najtańszych z możliwych. Jeśli chcesz rzeczywiście kupić dobry przegub to poniżej 200 zł za sztukę nie kupisz. Nie polecam najtańszych w stylu Kagera itp gó... Szybko padają.
Dobre rabaty ma kumpel ze wzgledu na własny warsztat a przeguby to mam te co tomala2301 napisał ale on widze ze ma lepiej odemnie pisownie opanowana a wbor i tak nalezy do naszego kolezki koziołek3010 tak ze wybieraj
[ Dodano: 2007-06-29, 02:33 ]
a wiesz spyro najwazniejsze zeby sie sprawdzał za rozsadna cene a umnie jak narazie daja rade
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum