Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2014-01-02, 23:37
zdaje się tak kolego tylko mycie reflektorów trwa normalnie 0.5 sekundy . Można to wydlużyć do 1 lub 2 sekund przerabiając przekaźnik. Jest to niepraktyczne rozwiązanie ale zawsze z tym jest jakiś problem, mam w domu Mondeo to tam reflektory są zmywane w chwilkę po włączeniu spryskiwacza szyb, też do bani bo płyn jest zużywany niepotrzebnie. Oba 33 i 95 sa od spryskiwacza lamp ale więcej nie wiem na ten temat czy potrzebne sa oba czy jeden z nich, ktoś inny podpowie może.
Silnik: 2E Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 1173 Skąd: małopolska
Wysłany: 2014-01-05, 23:02
chciałbym żeby tak było, pryskają za pierwszym razem zaczynają gdzieś po sekundzie od uruchomienia spryskiwaczy szyb, i litry płynu na to idą. Można ponoć przerobić przekaźnik tak żeby pryskały po dłuższym czasie, muszę się tym zająć.
Może po lifcie w 2003-im tak zrobili ja mam przed liftem rocznik 2000, szukam info na ten temat jakby ktoś wiedział konkrety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum