Witam , nie mogę znaleźć odpowiedzi czy ten grill KLICK będzie pasował do mojego venta z 94 r? ,bo obecnie jest taki z oddzielną dolną listwą jak ten klick . A jak myślicie czarny grill do srebrnego auta ? ten pierwszy co podałem link,ze znaczkiem srebrnym ?
Nie pasuje do kazdego rocznika bo do mojego 92 taki nie pasowal (inny rozstaw zaciskow), chcialem go zamontowac po wypadku ale musialem szukac starego.
Co do tematu polecam to co napisali inni, zostawic listwe w kolorze a gore prysnac na czarny kolor
Nie pasuje do kazdego rocznika bo do mojego 92 taki nie pasowal (inny rozstaw zaciskow), chcialem go zamontowac po wypadku ale musialem szukac starego.
U mnie w 1994 rok oryginalnie chyba miał średni typ, miałem zamontowany nowy typ i stary typ i wszystko pasowało. Ten grill co kupiłeś był oryginalny? Pas przedni jest taki sam jak w golfie, a tam inny grill jest więc wszystko powinno pasować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum