Jak w temacie, sprzedam kompletny swap 2.0 ADY 115 KM
silnik kupiłem bo mi padło 1.8 przez dlugi czas walczyłem z instalacją wydalem kupe kasy ale jednak wolę to sprzedać i kupić VR6, zapewniam ze silnik jest praktycznie IGŁA szklanki i krzywki na wałku praktycznie jak nowe. Jest w jak najlepszej kondycji, nie był gazowany.
w silniku wymienione;
- wszystkie uszczelniacze
- nowy rozrząd
- nowy pasek alternatora i pompy wspomagania
- zalany nowym olejem
- nowy filtr oleju
- nowa uszczelka pod pokrywą zaworów
- nowa uszczelka pod kolektor ssacy
- nowe uszczelki pod kolektor wydechowy
- wyczyszczone wtryski
- w przepustnicy nie ma grama brudu
- nowa uszczelka pod łapę filtra oleju
- chłodniczka oleju
Silnik sprzedaję wraz z całym osprzętem
do silnika jest cała kompletna nie cięta instalacja
do tego przepływomierz i 2 alternatory i komputer i dodatkowy kolektor wydechowy
do silnika jeszcze mam 2 skrzynie biegów sprawne z zamachami sprzęgłami i dociskami
dodam rozrusznik i pewnie jeszcze sie znajdzie kilka rzeczy o których nie wspomniałem
za częściami do tego wszyskiego za samą instalacją latałem miesiąc i zrobiłem po nią 300 km, zeby mnie nie orżnięto kolejny raz na tym.
Cena jaka mnie interesuje za to wszystko to jakieś 2000 zł do negocjacji, jestem otwarty na propozycje, można i na PW i telefonicznie pod numer 537 868 829
_________________ Wciskam gaz, zegar przestaje mierzyć czas
Lewy pas, zaglądam śmierci w twarz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum