Wysłany: 2014-05-17, 13:16 Vw golf3 Color Concept Na części dużo Rarytasów
witam mam do sprzedania golfa3 GTi Color Concept
cały na części stan blachy dzwi błotniki ZERO RDZY!!!
wszystkie częsci dostepne
pisać dzwonić co potrzeba 721 062 257
PRZYKŁADOWE CENY
lusterka komplet 60zł
dzwi 80zł sztuka
sierpy ori 80zł komplet
gril 40zł
więcej info udzielę telefonicznie lub na pw
No sory ale ()*#^% mnie strzeli, jak nic jest ten sam numer, ty uważasz że ludzie nie potrafią czytać czy robisz z siebie jeszcze większego idiotę? Według mnie to za takie coś powinna być blokada na giełdę czy ban, tym bardziej, że jest coraz więcej osób które potwierdzają, że to jeden i ten sam oszust.
no widzę ze nolan narobił szumu ja duplem 800km straciłem 45ozl na jazdę by zobaczyć zasrane jego mk3 umówiliśmy się ze za 1300 odda fura i szczęście ze nie wynajolem lawety bo mym się nie powstrzymał od zadymy a na miejscu koleś gada 3tys za furę udowodniłem ze za całość podał 1300 miał mi coś w gratisie wysłać za stracona kasę i nic nie dostałem zwykły oszust nic więcej miałem siedzieć cicho bo myślałem ze dogadaliśmy się ale widzę ze więcej ludzi w ci...ula ładuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum