Witam mam dzisiaj do sprzedania kilka rzeczy z Vento na pewno komuś się przydadzą
1. Lampy Angel Eyes, Dodatkowo dodaje do nich żarówki H7 ,podstawówki LED i ele. silniczki do regulacji, niestety Lewa lampa (od pasażera) ma pęknięty klosz co widać na zdjęciach. nie wpływa to na ich działanie lampy nie parują,pękniecie jest zaklejone taśmą bezbarwną żeby woda i bród nie przedostawały się do środka Cena 250zł + KW
2.Hokej średni pod zderzak Vento Ori. stan średni, dwie połowki lewe jedna prawa. Cena 70zł +KW
3.Kierunkowskazy Ori w przedni zderzak EU Stan dobry,brak rys,zaczepy wszystkie całe. w komplecie żarówki i oprawki 20zł +KW
4. boost pin 1.9 td nie będę opisywał co to jest bo bardzo dobrze znają to wszyscy Cena 20zł +KW
UP! Nowe Ceny ponieważ zależy mi to sprzedać bo i tak nie mam gdzie tego trzymać
lampy 200zł
hokej 60zł
kierunki i boost point po 10zł
Panowie Kupować takiej okazji więcej nie będzie Ponadto mam jeszcze Tylne ori ciemne lampki za 60zł zdjęcia dodam jutro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum