Od niedawna stałem się posiadaczem tego autka. Auto jest do małych poprawek lakierniczych ale myślę,że z czasem ogarnę to. Narazie wszystko chodzi dobrze,myślę nad dopieszczeniem go aczkolwiek wszystko przyjdzie z czasem.
Silnik:benzyna 1.8 90km
Rok:1994
Wyposażenie:
-centralny zamek
-elektryczny szyberdach
-2 poduszki powietrzne
-radio CD
-przyciemnione tylne szyby
-wspomaganie kierownicy
-dzielona tylna kanapa
A oto zdjęcia z ogłoszenia,bo póki co jeszcze nie zrobiłem ale wkrótce będą. :
Myślę nad zmianą grilla póki co..
Liczę na jakieś rady co mogę zrobić,dodać.
Ostatnio zmieniony przez Bladeero 2015-04-07, 14:37, w całości zmieniany 3 razy
Myślę,że nie był odpicowany,gdyż w środku było brudno i wgl..
Czas pokaże jak to jest..
Mechanicznie podobno wszystko dobrze,bo byłem u mechanika pomimo drobnej rzeczy eksploatacyjnej..
Ostatnio zmieniony przez Bladeero 2015-04-07, 14:40, w całości zmieniany 2 razy
Silnik: 2.0 ABA Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 27 Gru 2014 Posty: 112 Skąd: GWE
Wysłany: 2015-04-07, 14:48
Najważniejsze żeby blacha była zdrowa, bo z tym jest coraz gorzej w autach z tych roczników.
Jak będziesz go odkurzał to wyjmij fotel kierowcy, zdejmij listwę progową i odchyl wykładzinę, zajmuje to 5 minut a zobaczysz w jakim mniej-więcej stanie jest podłoga od wewnątrz.
Jak będziesz go odkurzał to wyjmij fotel kierowcy, zdejmij listwę progową i odchyl wykładzinę, zajmuje to 5 minut a zobaczysz w jakim mniej-więcej stanie jest podłoga od wewnątrz.
Ok,dzięki za radę.
Mam problem z radiem,nie może znależć stacji oprócz mojej miejscowości,czytałem tu na forum,że można to zrobić za pomocą jakieś złączki podłączanej pomiędzy radiem a anteną.. Mógłby ktoś podrzucić temat bo nie mogę znależć..
Ostatnio zmieniony przez Bladeero 2015-04-07, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum