Silnik: 1.9 D Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 18 Kwi 2015 Posty: 23 Skąd: Topólka
Wysłany: 2015-05-30, 18:47 Centralny zamek
Witam wszystkich. Pewnego dnia wysiadając z samochodu usłyszałem ciągle pracującą pompkę centralki. Nie chciał już się zamknąć a po manualnym zamknięciu nadal pompka pracowała. Nie wnikałem w problem i odłączyłem i było po kłopocie. Po jakimś czasie chciałem zobaczyć co jest nie tak i podłączyłem pompkę i nie ma żadnej reakcji. Jest dołożony alarm i pilot (wszystko pięknie śmigało) lecz teraz ani z kluczyka ani z pilota. Centralny zamyka tylko szyberdach. Co mogło się wydarzyć?
U mnie pompka wyła gdy rurka od centralnego wypadała z kostki od drzwi. Zobacz czy wszędzie jest tak jak trzeba. Jeśli ogólnie chodzi i zamyka szyberdach to raczej nie bezpiecznik.
MiLu69, tak jak mowi kowal gdzies sie odczepila rurka musisz szukac co do pompki zobacz czy dobrze podlaczyles odlacz aku zobacz sprawdz czy ktorys pin nie dostal w dupe podlacz aku i wtedy zobacz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum