Silnik: 1,9D-TDI
Wysłany: 2015-04-22, 21:35
Mam od TDI jedyny minus to pęknięta lekko szybka 1cm na dole. Jako że dostałem do auta, a mam 1Y, więc nie sprawdzałem ale sprzedający mówił że działają. Za dwie dychy pogonie bo leżą i się kurzą.
Japko wyślij mi swój nuemr telefonu na priv, jak by co to się z tobą skontaktuje telefonicze co i jak.. To jak by co to jutro byś mi je wysłał ale jeszcze dam znać
_________________ Jeździj tak aby Śmierć cie nie dogoniła...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2015-04-23, 09:55
kowal323 to są ori od mojej Ventki przerabiane przeze mnie. Leżą i się kurzą chyba już z 5 lat. Wymieniłem je tylko dlatego ze założyłem MFA i teraz mam od Ibizy. W temacie wszystko (no prawie ) aktualne.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2015-04-23, 22:39
Chęci chęciami ale bardziej od chęci to mi czasu wolnego brakuje...
Ale nie jest to w sumie jakieś skomplikowane więc sam popróbuj a jak zrobisz to satysfakcja gwarantowana
Chęci chęciami ale bardziej od chęci to mi czasu wolnego brakuje...
Ale nie jest to w sumie jakieś skomplikowane więc sam popróbuj a jak zrobisz to satysfakcja gwarantowana
Żartuje sobie, Łyknąć bym łyknął ten Twój gdyby był Nowego typu, tak przejściowo bo Sam w ramach wolnej gotówki chcę kupić od Ibizy i założyć MFA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum