Mama pytanie mianowicie mam vw vento rocznik 1992 silnik 1,9 td i cos w okolicach deski rozdzielczej szumi tak jak by tam był w srodku jakis wiatraczek i haczył o cos. Posiadam w aucie thermotronik, chyba tak sie pisze podobno to jest jakis czyjnik temperatury. Chciałbym wiedziec czy to moze byc jakis czujnik ??? a jesli tak to jaka jest tego cena ?? Mam jeszcze jedno pytanie bo cos szumi mi w prawym przednim kole. Co to moze byc?????????
Tak dokładnie jest to czujnik temperatury do thermotronika! Na forum było juz o tym pisane wystarczy poszukać! samemu mozna zlikwidowac troszke inwencji i zainteresowania!
Co do szuminia w kole moze to byc łożysko do wymiany! moze to byc zzabkowana opona(ale ona raczej wyje) najlepiej tam zajrzec i wszystko bedzie jasne:)
POZDRAWIAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum