Witam posiadam vento 94 z centralka lecz nie mam do niej pilota z tego co się doczytałem muszę dokupić moduł tylko jaki będzie w miarę dobry i nie wiadomo jak drogi ? .
A i trzeba wpiąć się w jakieś kable tylko pytanie jakie jest wiele postów na ten temat lecz nie działa tam prawie żadne linki do zdj schematów i ogl zdj prosiłbym o pomoc
a i ma ktoś jakiś pomysł co z robić z cieknącym szyberdachem ?
Silnik: 2.0 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 25 Lis 2015 Posty: 155 Skąd: Lublin i okolice
Wysłany: 2017-12-04, 18:09
puf, do oryginalnej centralki podejdzie prawie każda uniwersalna centralka z pilotem. Dużo ich jest, ciężko powiedzieć, która najlepsza. Sensowną kupisz już za 50-60 zł. Jeśli masz elektryczne szyby możesz również kupić taką z możliwością domykania szyb z pilota.
Ostatnio zmieniony przez cobramas 2017-12-04, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
zordi12 czyli kupic zwykly modul do centralki pneumatyczno elektrycznej i wpiac sie w kable w drzwiach w szary i zielony ? niestety korbotronik posiadam
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2017-12-04, 22:40
puf, wpisz w allegro sterownik zamka centralnego i masz tam pełny wybór, ja najczęściej montuję firmy proxima, a ostatnio testowałem blow, też ok. Co do wpięcia to wiązka do drzwi kierowcy ( szary, zielony), kierunki to czarny biały i czarny zielony, wiązka idąca na tył auta. Wiadomo masa do karoserii lub jakiś grubszy brązowy, plus to grubszy czerwony. Jak chcemy tylko sterować zamkiem bez kombinacji to dość przyjemnie montuje się sterownik w bagażniku koło pompki. Zasilanie i sterowanie zamkami jest przy pompce, kierunki w wiązce idącej do lewej lampy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum