Poszukuję tej właśnie gumki, uszczelki do zamka od klapy bagażnika, wszystko było dobrze, dopóki nierozebrałem zamka, stara była już popękana ze starości i niestety nawet po lekkim zasylikonowaniu przepuszcza wodę, więc potrzebuję tejże gumki, jak ktoś by mnie poratował nią, serdeczne dzięki dla tej osoby
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 242 Skąd: POLSKA
Wysłany: 2007-10-11, 18:20
Ja też czegoś potrzebuję do bagażnika a mianowicie na kabel od świateł przychodzi taka gómka która jest włożona w błotnik nie w klapie z jednej i z drugiej strony. Dokładniej to ten kabel jest przewleczony przez tą gumkę i wchodzi w blotnik do wewnątrz a gumka zostaje w blasze. Jak to się nazywa
Wysłany: 2007-10-14, 19:55
SPYRO to jest te gumki co są w błotnikach po jednej stronie i po drugiej a w klapie są podobne ale mniejsze. A ASO ma jakiś sklep internetowy bo leci mi woda jak myje swojego ventylka lub jak pada deszcz.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-10-15, 11:58
Hektor, gdzie Ty mieszkasz? W okolicy zapewne masz jakąs ASO, to jest autoryzowana stacja, w której naprawisz auto a także kupisz wszystkie oryginalne części zamienne, ale ceny sa bardzo wysokie, jak to w ASO bywa.
Gumkę, co szukałem do zamka tylnej klapy juz znalazłem, w serwisie oczywiście A jakby ktoś kiedys też szukał, moge podac numer tej części: 1H5 827 527 A
Koszt, to 9 zł
Wysłany: 2007-10-15, 20:38
sebastian napisał/a:
Gumkę, co szukałem do zamka tylnej klapy
Możesz dać jakąś fotkę jak to wyglada
Mi nie chodzi o gumke do zamka tylko do kabli które wchodzą w błotnik do lamp z jednej i z drugiej strony. Może ma ktoś numer tej części
No niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęcia, bo nie mam aparatu, ona jest mała, okrągła - średnicy jakieś 3 cm, a szeroka na centymetr. Ale typowo do zamka w klapę...
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: Jasło
Wysłany: 2007-11-06, 21:24
spyro napisał/a:
ano nie ma... Muszę w końcu podjechać w Łodzi do tego sklepu gdzie mają takie pierdółki... To wtedy i Tobie bym wziął.
to może i ja bym się załapał na 1 szt. ??
też tego nie mam z lewej str i tak już jeżdzę 2 lata a za każdym razem jak otwieram bagażnik to sobie przypominam że ... coś miałem kupić. Problem w tym właśnie że... nie do dostania jak zauważył Spyro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum