przyjaciele, pomocy, z tego co wiem to moduł smiga, poszła mi zebatka ktora napędza tą szybę, prawy przód, elektryka, ma ktoś coś takiego? opłaca się to robić czy zamontowac manuala?
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
uni zestawy to zestawy do montazu na kazdym aucie .
nie wiem czy ci cos takiego bedzie odpowiadalo .
na alegro powinienes znalesc .
a takiej zembatki nie dasz rady dorobic u slusarza ??
ta zembatka jest plastikowa ale dorobic pewnie by dalo rade tylko pytanie kto by sie tego podja i za ile. Jesli chcesz tylko zebatke to mozesz kupic tez podnosnik z tylnych drzwi powinien byc tanszy a zebatka jest ta sama. Albo popytaj na szrotach o uszkodzony taki mechanizm a zato z dobra zebatka. Ja mam taka zebatke bo jak robilem szyby z tylu to mi czesci zostaly ale trzymam bo moze byc mi potrzebna kiedys jeszcze.
kupiłem mechanizm od seata ibizy, dałem tylko 70zł, mój mechanik zrobi mi to za 5 dyszek bo całe vento robię w autoryzowanym garażowym undergrandowym serwisie :):) sprawa czy będzie to teraz pasowało
_________________ Vento z sercem TDi
Vento do końca moich dni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum