Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2007-12-01, 08:47
No lewa. Czytałem wcześniejsze posty w tym temacie ale w sumie duzo sie nie dowiedziałem co z tym można zrobić. Chodzi mi o sam ten mały metal pękł i nie wiem czy można go gdzieś kupić czy muszę cały szyberdach kupować. A jeżeli można jakoś naprawić tą prowadnicę to jak. W sumie zimą to trochę głupi temat ale ja nie lubię jak coś nie działa.
Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 242 Skąd: POLSKA
Wysłany: 2007-12-01, 09:11
Była na forum gdzieś rada jak naprawić tą prowadnicę ale nie mogłem się wczytać o co tam chodzi autorowi. Najlepiej kupić całą nową prowadnicę tylko w sklepie jest ona zbyt droga a na szrocie ciężko dostać jedną.
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2007-12-01, 09:33
No właśnie ja to też czytałem i wiem jak zdjąć podsufitkę(tyle było w tej radzie)ale konkretnie jak naprawić tą prowadnicę to nie bardzo. A nie orientujesz mniej więcej ile ona może kosztować w sklepie?Bo ja w takie rzeczy ze szrotu to nie bardzo wierze. Szkoda pieniędzy wywalać jeżeli miało by się okazać że za dwa dni mi ta szrotowa prowadnica pęknie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum