krzeszak, ok niedługo bedą fotki ze środka obiecuje Respect, spoko pomysle nad tym Tygrysisko, na trasie koło 10 zalezy od nogi a w miescie nie licze hehehe... tylko leje
jak ktos chce obejrzec moje auto tzw: fotki jak wyglądał na początku, co w nim robiłem itp to zapraszam ta tą stronke : http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=136703 tam jest opisane wszystko od A do Z duzo fotek więc zapraszam
auto nie powiem .........komplemecik sie nalezy .
spalanie ??
cos tam bracie ci nie ...pracujeje chyba jak powinno , poniewaz moje pali 7.6.....8 litrow na trasie . w miescie 12 . a buta ma ........ spytaj sie Jacy.
wem . niewazne , ale czyzby dopuszczalne byly takie rozice fabrycznie
Gavel a dziękuje a klape poprawi sie
przemolas4 ale kolego ja pisałem ze to zależy od mojej nogi wiadomo ze jak bede jechał ekonomicznie to spali mi 8-9 L ale jak ja jeżdże koło 140 150 czasami nawet 180-200 to wiesz... a zapewniam Cie ze spalanie mam dobre:D mam MFA więc wszystko widze:D ostatnio nawet podłączyłem go do WAGA!! wszystko jest ok!! co mnie bardzo cieszy
[ Dodano: 2008-01-25, 12:00 ]
chyba będe opisywał co robiłem w moim Vento od a do Z mam sporo fotek więc chyba dzisiaj wieczorem zaczynam
[ Dodano: 2008-03-05, 23:42 ]
Toche zwlekałem z opisem mojego auta ale teraz zaczynam... mysle ze nikt nie jest zły za to ze tak zrobiłem... no to zaczynamy od początku:
Tak wyglądało auto na początku po małych zmianach
umylem, odkurzyłem, wywoskowałem, kupilem nowe pokrowce na siedzenia pasy kierownice oraz zagłówki... wymieniłem stare dywaniki na nowe ładne czarne :)
jak się wam podobaja fotki??? czekam na jakies kom... i jade dalej z opisem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum