Części samochodowe do VW w sklepie iParts.pl

Forum Volkswagen Vento Klub Polska Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Paweł J.
2008-04-22, 07:30
Serwis Vento w Słupsku
Autor Wiadomość
miha 
Kierowca eLki

Wysłany: 2007-12-29, 20:46   Serwis Vento w Słupsku

Czy ktoś może mi polecić warsztaty w Słupsku lub okolicy do których można udać się na jakiekolwiek naprawy zarówno z mechaniki jak i elektryki???

Docent 
Ventofan
Vento 74kW/101km

Wysłany: 2008-01-02, 23:49   Re: Serwis Vento w Słupsku

miha napisał/a:
Czy ktoś może mi polecić warsztaty w Słupsku lub okolicy do których można udać się na jakiekolwiek naprawy zarówno z mechaniki jak i elektryki???

gazownik najlepszy jest w kobylnicy, na ul. widzinskiej, firma rafgel, to juz pewnie wiesz.
elektryke robilem zawsze u znajomego brata, wiec nic ci nie polece, zreszta z elektryki robilem tylko alarm i wymiemialem akumulator. jesli chodzi o mechanikow - to mialem ich juz wielu, z roznym powodzeniem, zmiana nastepowala po tym gdy mi cos spierd....
dobry warsztat to autotechnika tez w kobylnicy, sa drodzy i terminy maja dlugie, ale zawsze robili wszystko ok (chociaz rozne opinie slyszalem). robilem auto rowniez w serwisie seata, ale po tym jak ustawiali mi przez miesiac zbieznosc i po tym zdarlem komplet nowych opon - odpuscilem ich sobie. z mieszanymi uczuciami podchodze do warsztatu w kobylnicy na widzinskiej zaraz obok gazownika - nie jestem na tyle przekonany zeby ich polecac - niby jest ok, ale... obecnie auto serwisuje u Górskiego na ul. poznanńskiej zdaje sie, i poki co - odpukac - jest ok...

Pozdrawiam

miha 
Kierowca eLki

Wysłany: 2008-01-03, 09:50   

Ten warsztat Autotechnika z Witosa znam doskonale bo tam właśnie naprawiałem wszystkie swoje auta jakie miałem.Fakt ,są najdrożsi w okolicy ale rzeczywiście robią bardzo dobrze i długie terminy maja,ale to właśnie świadczy o tym że mają mnóstwo klientów. Ceny wysokie mają bo dobre części montują np Bosha.

Odpowiedz do tematu