Mam pytanie do kolegów. Jakie jest sterowanie zamkami elektrycznymi w Ventce, "+" czy "-"? Chcę założyć sterowanie na pilota a nie wiem jaki zestaw kupić na Allegro. Może jakieś sugestie i podpowiedzi?
witaj ja zakupiłem do swojej sam sterownik ponieważ posiadałem centralny ale niestety tylko z kluczyka dokupiłem ten sterownik http://moto.allegro.pl/it...a_dom_szyb.html
i jak do tej pory jestem bardzo zadowolony dioda sygnalizująca załączenie centrala itp a montaż naprawdę dziecinnie prosty pozdro dla wszystkich VENTOmaniaków
czesc. ja ostatnio zakladalem sterownik do centralki z silownikami elektrycznymi i sterowanie zostalo na minus..... ale uwazam ze powinno byc tak w kazdym sterowniku ktory zakupisz ze jest mozliwosc zmiany ukladu zworek przez co uzyskasz odpowiednio plus lub minus....
pozdrawiam...
witaj ponownie ja też nie mam elektrycznych szyb za to mam szyberdach elektryczny i jak zamykam Ventkę z otwartym szyberdachem to automatycznie też sie zamyka ze wszystkimi drzwiami i zaczyna mrugać dioda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum