Otwór do holowania znajduje się pod zaślepką między migaczem a halogenem przeciwmgielnym (jak masz takie), a jeśli halogenu nie ma, to jest jednolita zaślepka podwójna, po prawej stronie - strona pasażera. Natomiast powinieneś mieć jeszcze haczyk, żeby wkręcić go w ten otwór, powinien on się znajdować w bagażniku, gdzie jest lewarek i koło zapasowe. A żeby wkręcić ten haczyk, to misisz wkręcać w lewo, bo gwint jest lewoskrętny. No:)
Nie ma sprawy Ja kiedyś, jak kupilem Vento to też się zastanawiałem, gdzie to się znajduje - no z tyłu jest, widac, ale z przodu? Dopiero się z książki o Vento dowiedziałem (alez mądre rzeczy piszą w tych książkach, heh:) )
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-02-02, 11:51
wystarczylo poszukac na forum... nowy uzytkownik-Spyro daj przy rejestracji jakis intrukcje jak sie forum poslugiwac albo co obowiazkowe dla kazdego uzytkownika i juz
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Wysłany: 2008-02-03, 20:30
jasne zgadzam się ventyle chodzą jak marzenie jak sie wszystkiego dopilnuje i wymienia w pore paski itd po zaspach tez niezle smiga jak buciki nowe TDI i niema mocnych
ja kiedys mialem bliskie spotkanie 3 stopnia z cinqusiem, tak to jest jak sie nie uwaza przy pierwszym sniegu i na zderzaku zeszla mi tylko farba, jakis cm, a fiacikowi poszedl caly zderzak... kosztowalo mnie to 150, ale odbylo sie ugodowo, przynajmniej tyle, bo mandaciku bym chyba wiecej dostal:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum