Wysłany: 2008-01-24, 11:16 chce kupic kiere od paska b5 ale czy bedzie pasowała??
A więc znalazłem u kolegi kierownice od passata b5 za 200zł, pasuje ona do golfa 4, bory i passata oczywiście, ale czy spasuje do mnie do vento z roku 1993????
POMOCY może ktoś wie czy wogole warto ją kupić bo moze będzie pasowała albo jak zrobic eby pasowała!!!!!???? nie wiem kto mi pomoze...
[ Dodano: 2008-01-24, 11:31 ] http://img297.imageshack....atszary7sk6.jpg
kierownica taka jak na tym zdjęciu
bardzo mi się podoba a w vento to juz wogole był by kosmos pięęęknie
Ostatnio zmieniony przez dragon1strong 2008-01-24, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
nie wiem czy bedzie pasowac ale przerobic wszystko sie da wczoraj montowalem kierownice zrobiona z lancucha do golfika 3 i trzebabylo tylko klin przespawac z oryginalu do tej kiery i wsio powinno byc oki
a gdzie ten spocik sie odbywa dokladnie bo ja jestem z MK a z checia podjade
[ Dodano: 2008-01-24, 20:34 ]
nie właśnie nie ma air baga dlatego kupiłem na allegro zaślepke za 60zł ale kiera jest piękna ogólnie tylko ze ja pisalem ze air bag nie jest wystrzelony a na miejscu okazalo sie ze jest...
ale trudno sie mówi kolega oddał ją za pół darmo bo za 50zł STAN IDEALNY!!!!
jak zamontuje to wstawie fotki
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-01-25, 23:10
dragon1strong wszelkie info na temat naszych spotkań w Gdańsku znajdziesz TUTAJ
mówisz lesny1982 że pod Care4 zobaczę niedługo tą łańcuchową kierę?
To już się nie mogę doczekać bo choć nie bardzo mi się to widzi to zawsze chciałem to na żywo zobaczyć
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2008-02-18, 16:35
spyro napisał/a:
ta kiera z łąńcucha jest tragiczna, straszna wieś (bez obrazy dla właściciela)
kiera koszmar nie pasuje wogle do tego typu samochodu a po za tym to juz przy spotkaniu z policja bedziesz mial problem z dowodem dla mnie to zakladanie takich zeczy bez homologacji to troche nie tak
za to pomysl i wykonanie the best ale zamontowalbym to w jakims klasyku wylacznie na zloty
oczewiscie nie mialem zamiaru nikogo urazic jesli ktos tak sie poczul to z gory przepraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum