co sądzicie o tych wlotach do Vento? http://allegro.pl/item307...tfb_tuning.html zastanawiam się, czy sobie czegos takiego nie sprawić, tylko tak myśle, jakby to wyglądało, czy ciekawie, czy raczej nie, jak myśłicie?
Mi osobiscie sie to niezle podoba!Halogenow nie mam wiec nic nie trace. Dodaje chyba takiej agresii i tego czegos czego ze standardowymi zaslepkami naszym ventkom brak!
A jakby się prezentowało u mnie: http://www.vwvento.org/kl...k/ventka25.html , gdybym jeszszcze przykłado zamontował czarne kierunkowskazy w zderzaku i te czarne wloty? Pasowałoby czerwone do czarnego?
Sebastian u Ciebie to chyba nie wyda bo twoj ventyl jednolicie czerwony nie ma wstawek czatnych i chyba zle by sie kaponowalo a kierunki czarne to chyba jednak za malo.
Chyba zeby wloty przemalowac na czerwono ,bo czarne chyba jednak nie.Takie moje skromne zdanie!
Też tak podejrzewałem... Bo np. tu na tym zdjęciu bardzo mi się spodobało to, że kierunki sa czarne i ta kratka w grilu również czarna. Więc pewnie tu by się ciekawie prezentowała. Ale mimo wszystko, chciałbym mieć u siebie tak, jak na tej fotce
Ale zauwazyles ze na tej focie te wloty sa w koloze nadwozia?Grill jest calkiem zmieniony i to calkiem inaczej wyglada, czaisz?A wracajac do twojego autka to nic straconego pozostaje kupic trysnac na czerwien i zalozyc!Czarne zdecydowamie nie tymbardziej ze zdezak w koloze masz!
Na tej ostatiej fotce to calkiem fajnie wyglada!Ale to nie twoja bryka chyba do grill inny?
Zreszta zakrecilem sie juz w tym wszystkim moze sprostuj cos sebastian bo nic juz nie kumam co myslisz!
no nie moja. jakieś tam znalazłem ogłoszenie kiedyś i mi się ten przód bardzo spodobał. Chciałem zrobić u siebie taki jak na tej fotce, ale teraz mi wpadło ogłoszenie właśnie z tymi wlotami, i te wloty chciałem u siebie założyć, razem z tymi czarnymi kierunkami, żeby nie malować, tylko zostawić je czarne. Mam co prawda czarne kratki pod zderzakiem i czarne poprzeczki na dole w zderzaku, więc tak myślałem, że może jakoś to się wkomponuje w całość i będzie jako-tako wyglądać, ale teraz to już sam nie wiem co o tym myśleć i co będzie dobre. Czy zostawić tak, jak jest obecnie?
W sumie moze i podpasuje czarne kierunki dolozysz czarne wloty ,napewno lepiej by bylo jakby grill byl dwu kolorowy jak na tej focie ale z drugiej strony zywkiem skopiowac czyjs pomysl ,tak sobie wiec warto choc troche zachowac swoj indiwidualny styl.
Wiec ja moge wyrazic tylko swoje zdanie a ostateczna decyzja zostawiam Tobie!
Ja osobiscie chcialbym w swojej vence miec taki bajer!
Indywidualny styl przede wszystkim. Kiedyś podobały mi się siateczki zamiast grila czy wlotów, ale teraz mi się to już nie podoba i to bardzo. Zobaczymy, co z tego wyjdzie - przy czasie pokombunuję z tym frontem, co by tu zmienić i w ogóle
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-02-18, 01:18
etam lipton, podobały mi sie te wloty w 2000 roku, wtedy chciałem je założyć u siebie ale były tylko w oryginale KAMEI i kosztowały naprawdę dużo. Teraz jak patrzę a to przez pryzmat czasu to się śmieje - jak z lamp lexów Tez bym w tej chwili tego nie założył...
Fajowo to wygląda wiec pewnie i u mnie będzie pasować na grafitowym aucie z czarnymi dodatkami!
Ale u ciebie kolego lesny1982 super ,mi sie za... podoba, pasi z tymi czarnymi dodatkami a na białym sie wyróżnią ,naprawdę super!!!
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-02-23, 12:41
a ja nie moge se fotki powiekrzyc, bo mi serwer nma statku blokuje fotosika ale widze VR'a + chyba naspis www.vwvento.org na nim + czarne kierunki bedzie lux. tych wlotow nie widze dokladnie, to sie nie wypowiadam. walnij se polerke, albo autopolitura lakier, co by odzyskal troche na bialosci ...albo wybielaczem go pociagnij
lesny1982, zajefajnie to wyszło Też u siebie właśnie tak będę chciał zrobić. Spoiler z przodu i z tyłu zeszmacić na czarno, drugi gril, kierunki i zaślepki czarne, ale wlotów dawać nie bedę, i będzie git Podoba mi się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum