WITAM.Od dwóch dni mam problem.Moje Vento 1.9TD 96r.ma problemy z odpaleniem rano jak i po postojach ok.3-8godz.Objawia się tym że rozrusznik kręci a on nic,jak w końcu zapali to z pierdnięciem i chmurą jasnego dymu z wydechu.Wymieniłem filtr paliwa i zalałem koncentrat STP do czyszczenia wtrysków,przejechałem dziś po tej wymianie ok50 km. i zobaczę jutro co się będzie działo,ale być może daremne moje starania.Jak wiecie o co kaman to dajcie znać.Dzięki.
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-02-27, 19:22
co do diezli specjalista nie jestem ale jak nie pali to zaczalbym od swiec zarowych (sprawdzic sie da po podlaczeniu do komputera auta, ktora padnieta)
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum