Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-10-04, 00:48 [SPRZEDAM] Włącznik świateł z halogenami
Mam na stanie prawdziwy rarytasik czyli oryginalny włącznik świateł na full opcji czyli przeciwmgielne przednie (halogeny), regulacja natężenia świecenia deski rozdzielczej oraz regulacja reflektorów.
I teraz najważniejsze - włącznik jest z takim charakterystycznym zagięciem czyli pasuje do starszych typów deski rozdzielczej czyli do tych typowych desek Ventowskich.
(do deski takiej jak w golfie 3 nie pasuje).
Włącznik w całości sprawny - dziś na krótko podłączyłem go do swojej Ventki i wszystkie światła włączają się bez żadnego zarzutu.
Cena powiedzmy 110 zł do ewentualnej negocjacji dla klubowiczów
Jak ktoś jest chętny to pisać na gg, mailem, albo forum.
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-10-04, 11:17
wiem że takie włączniki chodzą nawet po 150 bo nie łatwo jest wogule taki znaleźć ale i za 100 ostatnio dla Jacy udało mi się załatwić ale to była cena że tak powiem dla stałego klienta
acha - Spyro dowiadywał się ostatnio ceny w ASO - 330 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum