przypadek dnia dzisiejszego jade sobie na cmentarz skrecam wychodzi strażnik miejski z lizakiem i mowi ze mam zjechac na bok po czym informuje mnie ze wjechałem pod prad w ulice jednokierunkową (zmiana organizacji ruchu w zwiazku z 1 listopada) wylicza mi 750 złoty i 10 punktów karnych. kończy sie na tym ze dostaje 100 i nie widzielismy sie. szukałem w taryfikatorze i jakos ślepy jestem, ile jest tak naprawde za niezastosowanie sie do znaku zakaz wjazdu i jazde pod prąd
Jesli chodzi o znak B2 zakaz wjazdu to na pewno 5pkt
A cennik... nie przewiduje ile za to, wiec maks do 500zl
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
czarnysauber znaki B3-B7 to nie znak B1 czy B2
Zakladam, ze jesli aro1120, jechal pod prad to byl znak zakaz wjazdu B2
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-11-01, 16:27
w zeszłym roku miałem podobną sytuację ,tyle ze miałem lepiej bo znak który został zmieniony był częściowo zasłonięty przez sam ,dostawczy ,policjant nie wierzył więc się prześliszmy do tego znaku i faktycznie nie był w pełni widoczny ,tyle ze mi powiedział że będą 2 punkty i 150 zł do zapłaty alena szczęście zakończyło się pouczeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum