Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-04, 10:08
dragon1strong, napisz do mojego znajomego na adres: biuro@mega-mix.pl
Powołaj sie na mnie i że jesteś z Klubu Vento dostaniesz dobrą zniżkę i bez problemu kupisz u niego za tą kase NOWEGO 4 kanałowego wzmaka z gwarancją itp.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-06-04, 14:43
Firma Mega-Mix która CI poleciłem współpracuje z naszym Klubem od dawna i sam u nich zakładałem sprzęciora. Rabaty dla Klubowiczów się gają nawet 80% na niektóe rzeczy, także warto zagadnąć Ja np dostałem niezły rabacik na swojego wzmaka
nie chce peyinga, magnata, boschmana, ltc, alpharda i innych z tamtąd... można je kupić na bazarach, bo to kicha zwałaszcza te na stronie jedyny który tam ma jaką kolwiek moc to MAC AUDIO moze coś jeszcze...
nie chce peyinga, magnata, boschmana, ltc, alpharda i innych z tamtąd... można je kupić na bazarach, bo to kicha
No ale chcesz kuić tani, a tanie to najtaniej na bazarach własnie dostaniesz jak się jeszcze potargujesz, ale to tanie = ... No chyba nie ma doczego porównywac nawet...
Albo chodzi o tanie, ale dobre?
Już się w końcu przekonałem, że nie ma czegoś takiego: taniego i drobego. Albo tanie, albo dobre. Co nie jest już tanie.
Silnik: 2.0 115 KM Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 132 Skąd: Reszel (Warmia)
Wysłany: 2008-06-04, 20:52
dragon1strong napisał/a:
nie chce peyinga, magnata, boschmana, ltc, alpharda i innych z tamtąd... można je kupić na bazarach, bo to kicha zwałaszcza te na stronie jedyny który tam ma jaką kolwiek moc to MAC AUDIO moze coś jeszcze...
W takim razie życzę powodzenia w poszukiwaniach . Podejrzewam, że w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz, ewentualnie jakiś używany. Chyba, że zależy Ci, żeby na wzmaku był napis JBL albo Infinity .
A na stronce, którą zapodał Spyro, to też za dużego wyboru nie ma .
Wysłany: 2008-06-04, 21:05
z tego link a zaukcji rozbawił mnie tytuł aukcji:
PEIYING = PIONEER
Nie kupuj ta firma to straszny szajs. Ja mam wzmak tez jakiejś nieznanej firmy w Polsce wogóle, ale gra tak że gały wychodzą.
Ja mam taki u siebie:
http://www.mega-mix.pl/sk...products_id=107
i do tego taką skrzynkę (z wygląda tandetna co prawda ale gra przecudnie
Wysłany: 2008-06-04, 21:21
No mówiłem, że wygląd lipa na maxa, ale gra jak tralala no i mówię CI że dla nas jest zupełnie inna cena Ja patrzyłem żeby ładnie grało a wygląda jak wygląda.
Mam w planie oddać skrzynkę do tapicera, żeby troszkę zmienił jej wygląd na mniej "świecący" Ale to za jakiś czas
tylko ze ten wzmak od SPYRA pezekracza dozwolona cene nie wiadomo czy ciagnie na 2 omah a parametry podobne no i smiesznie wyglada jak kazdy zauwazyl a mi mojego JBLA wyrywa
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2008-06-05, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-05, 23:39
Cena i wygląd nie patrzcie Gadałeś z nimi o cenie? Zapewniam CIę że zadziwią CIę A wygląd... No nie będę oszukiwał sam siebie że jest OK, jest wiejski na maxa ale jak gra...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum