Silnik: 1.8
Wysłany: 2009-09-29, 18:23 zawiecha
pytanie co trzeba wymienic oprocz sfozni wachaczy z przodu w zawieszeniu bo chce troche porobic przy aucie sa jakies tuleje itd z tylu w belce sa jakies tyleje ?
Silnik: AHU+ Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 1278 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2009-09-29, 18:31
tak tylna belka jest umocowana na takich tulejach tu forumowicz ma takowe do opylenia: http://forum.vwvento.org/...e30f8f09#106560
roboty dużo z tym ale jak u taty to zostało wymienione to nie porównanie z tym co było...
Grucha85, jak zrobisze remont zawieszenia zrobisz mi bo mi sie naprawde nie chde robic a tez mam kompletny remont z tyłu tuleje amortyzatory i zastanawiam sie co by lekko dupki w góre jescze nie dac.a z przodu to tuleje na wachaczach a nie mam prasy i w tym bul co bede musiał u kogos dac do roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum