problem moj polega natym ze cos mi tam stuka , poztym jak podnosze maske to takie okragłe blaszki ktore sa zamocowane do amortyzatora z jednej strony dotykaja kielicha a z drugiej strony sa nad kielichem . jak byc powinno???
koledzy problem rozwiązany.zła była ta prawa , co leżała na kielichu. wymieniłem na nową i dalej to samo . Ale trafił mi sie wyjazd tak ok 50 km i tak zostawiłem. Ale po powrocie do domu ja podnosze maske i już jest ok.Widocznie musiała sie ułożyć w kielichu poduszka. A i wielkie dzieki Tygrysisko za foto
Wiadomość dla osób które mają zamiar wymieniać poduszki amortyzatora.Nie kupujcie tych poduszek za 15-20 zł bo wytrzymują miesiąc. polecam poduszki firmy LEMFÖRDER które były zakładane w servisie VW. W Lublinie taka poduszka kosztuje 40 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum