Posiada ktoś może, albo czy w ogóle można gdzieś dostać taką czarną plastikową nakładkę na ucho haka holowniczego na tył? Nie chodzi mi o taką, żeby zakrywała to ucho całkowicie, ale że jakby "ochraniało" od tego, żeby się ucho nie rysowało może podczas zakładania linki holowniczej i podczas holowania.
[ Dodano: 2008-04-03, 20:12 ]
O coś takiego mi chodzi mniej więcej...
Silnik: 1.8 ABS 66kW Pomógł: 10 razy Wiek: 38 Dołączył: 06 Mar 2006 Posty: 1375 Skąd: Leszno
Wysłany: 2008-04-03, 20:50
sebastian napisał/a:
żeby się ucho nie rysowało może podczas zakładania linki holowniczej i podczas holowania.
takie nakladki to oryginalnie byly i raczej podczas cholowania sie je wlasnie sciaga, a zaklada jak sie nie choluje, zeby ladnie wygladalo znajdz jakas rozbita Ventke, to z tamtad najwczesniej dostaniesz.
_________________ VW jest bogiem, predkość nałogiem, życie zabawą jazda podstawą
wpisz w allegro "na hak holowniczy" i wyskoczą fajne hromowane
Ale nie o takie mi chodzi, specjalnie zdjęcie dałem. Ten hak, ucho, gdzie zaczepia się linkę holowniczą, jak chcesz ciągnąć samochód na holu. A i tak nie mam haka do przyczepy, więc mi to zbędne jest, te nakładki chromowane itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum