Wysłany: 2008-03-23, 17:40 [Sprzedam] Felgi 16stki RONALA z Oponami Dunlop
Witam!!!
Jak w temacie
Sprzedam Felgi RONALE ET35 7,5cali 4-100+4szt.opon Dunlop Sp Sport 2000 bieżnik ok 6mm, jedna opona delikatnie wyje.+pierscionki centrujące na Vento
Felgi jeździły w Polsce tydz. czyli tyle co u mnie, są wyważone, niebyły nigdy prostowane przywiezione ze Szwajcarii, noszą delikatne slady użytkowania, rantu są ok zakładasz i smigasz.
Do srody zarezerwowane dla Tygrysisko
Cena za fele +opony+pierscionki 1200zł
oto link do aukcji z tymi felami http://www.allegro.pl/show_item.php?item=312953864
a tu fotki
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-27, 13:22
Panowie, dział giełda nie jest od tego żeby pytać czemu chce sprzedać czy komentować. proszę, trzymajmy sie ustalonych wcześniej zasad - w dziale giełda mówimy tylko na termat danego przedmiotu a resztę opinii i pytań w innych działach.
?????
Spyro . nie przesadzaj . pytam nie o podpaski , tylko o felgi , ktore kolega chce sprzedac . wedlog mnie to jest na temat . pytam bo moze cos z nimi nie tak lub obcieraja . proste . bylem zainteresowany .
[ Dodano: 2008-03-30, 18:13 ]
to jak to ma wygladac twoim zdaniem ?
...... sprzedam vento , cena 1000 .
........ kupuje.
tak ?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-30, 19:28
Przemek i tak Ci nikt nie powie prawdy jeśli chce sprzedać fele które były bite czy cos w tym stylu, a w giełdzie robiły nam się takie wątki, że ho ho, sam czasem w nich brałem udział, ale rzeczywiście nie ma sensu w tym dziale rozpisywać sie tylko suche fakty i już...
przemolas4, Felgi nie były ani prostowane ani spawane nic z tych rzeczy, takich felg nie sprzedawałbym na forum, są jaknajbardzie w porządku Ja jeźdze na nich od 2tyg i nic nie obciera(obniżony na sprężynach -40mm) nic nie bije, fele przywiezione były zs Szwajcarii a po Polsce jeźdzą tyle co u mnie.Zawsze możemy podjechać do wulkanizatora i Ci na maszyne wrzuci i zobaczysz Daj maila to prześle Ci dokłade...a sprzedaje gdyż zmieniła mi się sytuacja rodzinna i musze niesttey wpakować gaz do auta
Ostatnio zmieniony przez Mentos 2008-03-31, 06:30, w całości zmieniany 1 raz
spyro, taka jest prawda,jakby było coś nie tak napisałbym ;)zresztą jak będzie ktoś zainteresowany przyjedzie obejrzy i zobaczy że piszę prawde.
Sprzedaj tylko i wyłącznie ze względu na to że potrzebuje pilnie kasy a tymi felami nawet nie zdąże się ancieszyć ;/
I tak jak pisałem przy obniżeniu -40mm przód i tył nic nie ociera
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum