Witam wszystkich. Panowie,mam taki problemik. Mój ventek juz od jakiegos czasu strasznie nierówno pracuje na wolnych obrotach. Rano pali bez problemu i jak jest zimny wszystko jest ok ale jak dojade pod firme i ma juz jakies 80 stopni to wtedy sie zaczyna baranina. Slychc tez jakby delikatnie spadaly i wzrastaly mu obroty. Zauwazylem wyciek paliwa z gumowego zaworka na prawym boku pompy wtryskowej. Mechanior mówi ze pompa powinna isc na stól do uszczelnienia a jak wiemy to nie kosztuje malo. Moze ktos z was mial taki problemik to niech pisze co to bylo,bo perspektywa naprawy pompy zrujnuje mnie w tym miesiacu Pozdro.
Kolesiowi też kiedyś auto szarpało i dojśc na początku nie mógł, czemu tak się dzieje, ale po jakimś czasie objawy się nasiliły, a gdy otworzył maskę to ujżał poobgryzane kable. Wymienił na markowe, zapłacił kupę kasy. Po jakimś czasie znów ten sam problem, znowu albo myszy, albo szczury przeskrobały mu kabelki, więc się wkurzył i powiedział, że więcej już takich drogich kupowac nie będzie, kupił za 50 parę, bynajmniej aż tak mu żal nie będzie. Ale co, auto trzyma pod chmurką, a w nocy zwierza ciągnie do ciepłego, i temu obgryza, bo pewnie głodne jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum