Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-04-20, 11:29
spyro napisał/a:
co byście nie myśleli że mam taki spust
i co mamy Ci może uwierzyć?
Nigdy za tymi trunkami nie przepadałem ale fakt faktem że kiedyś tam za młodu parę butelek się wypiło Nawet kilka nalepek wydaje się znajomych
Ale szokiem jest dla mnie że Tymbark też wina robi. Nie wiedziałem tego...
cinek82 dla nas jedno z tych jest odpowiednie - oczywiście to:
Musimy zapytać Spyra gdzie takie kupić żebyśmy mieli co pić na następnym trójmiejskim spociku
Silnik: 1,8l ABS B+G Pomógł: 52 razy Wiek: 42 Dołączył: 29 Lis 2007 Posty: 3837 Skąd: near 3CITY
Wysłany: 2008-04-20, 11:34
No no, staniemy pod Carre4 o tej 14,00 i nazbieramy na winiacza. Co za pogorszenie sytuacji... W styczniu na spocie to sobie chłopaki Henia z kega popijali a teraz wino w głowie.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-20, 21:55
Gavel napisał/a:
że Tymbark też wina robi
noja tez w szoku byłem. Myślę, że teraz to już nie robią, ale to były pewnie ich niesławne początki
A tak w ogóle to są jeszcze takie wina? Bo u mnie hitem w dyskoncie plus, który jest koło mnie to jest cherry wiśniowe - butelka 0,7 litra kosztuje całe 3 zł
u nas mozna jeszcze takie spotkac, slynne winko "Patykiem pisane" jest nadal popularne, chociaz teraz to w modzie jest wino z oranzadowki chyba sie "Strong" nazywa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum