Silnik: 2.0 2E Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 169 Skąd: Dąbrowa Tarnowska
Wysłany: 2008-06-27, 11:25 sygnał dźwiękowy a zapalone swiatła
Witam czy vento posiada taki sygnał jeżeli zapomnę wyłączyć świateł, i otworzę drzwi to zacznie pikać? bo ja nie mam tego (może zepsute jest? bo już pare razy mi się zdarzyło zapomnieć wył. świateł - dobrze że w pracy mam dobrych kolegów co zaraz dzwonią jak zostawię na światłach, miałem kiedyś takiego starego forda to tam takie coś było
W niektórych wersjach Ventek był taki sygnał - brzęczyk, a w innych tego nie było. Mój na przykład nie posiada tego bajeru, i ogromnie nad tym ubolewam... Owszem, kupiłem kiedyś w jakimś markecie taki brzęczyk za 5 zł bodajże, co się jednym przewodem podpina pod bezpiecznik świateł, a drugim pod radio czy wycieraczki, ale nic nie działało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum