Normalnie niczym wieśtuning. To było dobre w maluchach, a nie do ventylków. A swoją drogą, widzę że na wszystkich fotkach są spryskiwacze reflektórów - ja jeszcze się nie spotkałem z takowymi w ventach
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-04-27, 22:18
Jezu, jaka totalna lipa. Badziew na maxa. Normalnie jakby ktoś 2 talerze od zupy zamontował z przodu...
Takie numery to można było sobie w Skodzinie 105 albo Fiacie 125 P robić, ale Vento to nie za bardzo...
A swoją drogą, widzę że na wszystkich fotkach są spryskiwacze reflektórów - ja jeszcze się nie spotkałem z takowymi w ventach
nie wiem czy zwróciłeś sebastian, uwagę na blachy to furki z e skandynawi a dokladnie z finlandi wszystkie ventki maja spryskiwacze i większy zbiorniczek na płyn
W finlandii przez ok.4 miesiące szybko robi sie ciemno dętego złe warunki atmosferyczne i stad ten ich pomysł z tymi halogenami z leka przydużymi wiem ze w Polsce to wiocha ale tu sporo autek pomyka z takimi baniakami, niektóre to nówki!!!
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Może i w Finlandii nikt na to nie patrzy pod względem estetycznym, lecz praktycznym i użytecznym. To, co unas mogłoby wydawac się śmieszne, absurdalne, u niektórych natomiast wręcz nieodzowne. U nas koń by się z czegoś takiegu uśmiał, a tam nazdwyczaj przydatna rzecz - moje zdanie takie
Silnik: 1,9TD Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 70 Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-05-02, 11:44
A mnie raz do roku taki zestawik by się przydał. W tym roku byłem na rajdzie turystycznym "NOCNA JAZDA KONKURSOWA" i przez to że nie miałem takiej elektrowni na przodzie na próbach sprawnościowych nic nie widziałem i przegrałem pierwsze miejsce. Do momentu podliczenia punktów za próby sprawnościowe prowadziłem w rajdzie, a tak zająłem drugie miejsce. Natomiast zgadzam się ze wszystkimi, że w Polsce na codzień to wyglada wiejsko.
Silnik: 1,9TD Pomógł: 1 raz Wiek: 58 Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 70 Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-05-02, 15:19
A niby czym miałbym startować? Oczywiście że ventylem. 1,9TD GTD
A standarty są na taką zbawę zbyt słabe.
Z tych wszystkich zdjęć, jeszcze te na pierwszym zdjęciu (na tym białym) w miarę ciekawie się prezentują - choć dodanie tych na dole już było zbyteczne - no chyba, że używa ich do jazdy dziennej. Przeładowywanie przodu auta elektrownią żadnemu autu nie wychodzi na estetykę.
Ostatnio zmieniony przez Whiskas 2008-05-02, 15:25, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 46 Dołączył: 16 Kwi 2008 Posty: 78 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-05-03, 07:12
wygląda paskudnie ale jeśli ktoś dużo jeździ w nocy i lata po trasach to bardzo pomaga sprawdzone tylko nie na vento stary kiedyś miała espero i bardzo dużo jeździł nocami, tylko trzeba było założyć mocniejszy alternator bo ten nie wydalał
proponuje zamiast tych talerzyzestaw halusow w seryjne miejsca zderzaka firmy zkw lub philipsa .
one nie sa przeciwmglowe tylko typowe halusy.
do tego jeszcze jakies w miejsca kratek chlodzenia hebli i gitara . czysty wyglad i estetyka oraz praktycznosc .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum