Posiadam dość duży zbiór książek, podręczników, czy nawet ćwiczeń do liceum, teczników, czy nawet zawodówek. Książki te leżą u mnie w szafie od kilku lat już nawet, niepotrzebne już, więc pomyślałem teraz, że może się komuś przydadzą, czy znajomym, co mają młodzież w wieku szk. średniej, czy waszym dzieciom
Później postaram się pospisywać wszystkie, porobić zdjęcia. Nie chce nawet połowy wartości tych książek, symbolicznie nawet, ażeby chociaż zwrócić koszty przesyłki ewentualnej.
Książki oczywiście używane były przeze mnie, ale nie są w ogóle zniszczone, bowiem szanowałem wszystko, co miałem.
jest chemia, biologia, angielski, niemiecki, geografia, fizyka, polski, historia, mechatronika i podstawy technologii maszyn.
Więcej postaram się opisać i wstawić zdjęcia.
[ Dodano: 2008-05-09, 10:21 ]
Popyajcie się wśród kolegów, znajomych, czy w rodzinie nawet... po co ma ktoś wydawać kupe kasy na nowe, jak tu prawie nowe, i za daro prawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum