Ja kupilem ostatnio tarcze wentylowane delpfi i klocki ATE 220 zl. firma tarcz podobno srednia a klockow najlepsza, zobaczymy czy sie beda tak scierac jak obecne...kola czarne.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-05-14, 15:40
Junior_86 napisał/a:
klockow najlepsza
bez przesady, ATE to dobra firma ale najlepsza to napewno nie... To średnia półka, ATE dostarcza klocki na pierwszy montaż w autach z grupy VW, ale nie są to klocki najlepsze.
znawca takim nie jestem, typ w serwisie mowil ze najlepsze to je wziolem. zerknij spyro w temat poduszki amortyzatorow w ogolnym, tam dopisalem firmy to tez jak mozesz napisz czy badziewie czy ok.
[quote="Junior_86"]znawca takim nie jestem, typ w serwisie mowil ze najlepsze to je wziolem ..
Standardowe podejście mechanika pewnie najlepszy zarobek ma na tych częściach to je chwali Spyro tam gustuje w częściach z najwyższej półki więc koszta też są wszelkich wymian dużo droższe niż średnia półka, tyle że te droższe dłużej służą o ile klocki i tarcze są odpowiednio (twardość) dobrane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum