witam!!!!! moge od znajomego kupic Vento 1.9 sdi 97rok cena okolo 8500
problem polega na tym ze nic nie wiem o tym autku nigdy nie rozwazalem kupna takiego samochodu. Wiem ze powiecie mi ze mam go kupic tylko chcialbym wiedziec dlaczego zacheccie mnie w jakis sposob bo nie jestem przekonany:)))))pozdrawiam
Cena, jak cena, ale jak się później okaże, że pół auta do roboty, to nie wiem, czy się opłaca skórka za wyprawkę. A za taką cenę to bym wolał zwykłego D, jak SDI - a i jedno i drugie to muły bagienne, ale co prawda jeżdżą...
D, jak SDI to samochody dla emerytów na dojazdy do kościoła,i ewentualnie dla ludzi pracy na dojazdy do roboty
krzeszak ja mam zwykłego dieselka i nie jestem emerytem samochód niezawodny i dobrze karmiony nie do zdarcia ciekawe która ta wasza limuzyna na LPG przejedzie tyle kilosów co zwykły dieselek bez remontu silnika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum