Przymierzam się do wymiany swoich siedzeń na welurowe. Swój fotel kierowcy mam już ze znaczna dziurą a z tyłu nie mam zagłówków Wiem że one pogarszają widoczność przez tylną szybę ale jak ktoś siedzi z tyłu przy wzroście powyżej 170 cm na dłuższej trasie to brakuje tych zagłówków. Sam tak jechałem z tyłu w mojej Ventce i szyja bolała. Teraz moje pytanko. Jak te welury się sprawują ? Trzymanie pewnie jak przy standardzie (więc sobie ani nie pogorszę ani nie polepszę). Cena jest chyba dobra bo 200 zł wraz z bokami. Wiem że idealne by były kubły i z tyłu kanapa z zagłówkami ale to rarytas i nie ten przedział cenowy jak dla mnie Więc Panowie i Panie, co sądzicie o welurach ?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-07-02, 10:10
piru napisał/a:
chyba dobra bo 200 zł wraz z bokami
Jak z boczkami to bardzo dobra cena. Ja właśnie opchnąłem zwykłe fotele za 169 zł, bez boczków. Także 200 plnów za komplecik to nawet się nie zastanawiaj.
ja jestem dumnym uzytkownikiem i nie mam zastrzezen , tyle ze ........
no wlasnie .
ten welur na bokach ciagle wyglada , jakby byl brudny .
cuda juz robilem i nic .........
ja jestem dumnym uzytkownikiem i nie mam zastrzezen , tyle ze ........
no wlasnie .
ten welur na bokach ciagle wyglada , jakby byl brudny .
cuda juz robilem i nic .........
Jak kupie to siedzenia rozbiorę do cna i wypiorę wszystko. Może nie będzie tak widać na tych bokach. Wiem że to jest bolączka podobno wszystkich welurów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum