Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-08-28, 09:37 1Z gaśnie podczas jazdy!
Mam taki problem ze podczas jazdy odlacza mi przekaźnik n109, wymienilem na nowy i to samo, mam teraz zrobiony przelacznik zamiast przekaźnika i jest lepiej ale nieraz ma takie odchyly ze zaczyna mrugac kontrolka swiec i gasnie, chce zapalic to musze pokrecic dluzej i albo zapala i chodzi albo znowu zgfasnie i tak ze 3 razy i pozniej juz chodzi znowu jakis czas, nie ma na to wpływu temperatura bo raz mi sie dzieje po przejechaniu 1km, raz po 50km a raz wogole Moze był by ktos tak miły z Lublin spotkac sie z takim samym silnikiem zeby podmienic na moment sterowniki?? albo cos pomoc kto sei bardziej na tym zna??
Silnik: 1,9 tdi Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 341 Skąd: Lublin
Wysłany: 2009-02-22, 18:58
naprawione juz dawno ale nie mam pojecia co było pojechałem do takich magików w lublinie co maja warsztat obok więzienia bez zadnych reklam czeka sie tam długo w kolejce ale goscie znają sie na tym co robia tzn na elektryce i elektronice. poszukaj na necie bo duzo osób miało takie myki a wiekszość to problem z orginalnym alarmem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum