W końcu nadszedł ten czas - zmiana i sprzedaż auta.
Proszę o pomoc w wycenie Vento. Rocznik 1993 , 1,8 GL przebieg 292 000 km, instalacja gazowa, klimatyzacja, sportowe obniżone zawieszenie, wspomaganie, tylne światła przydymiane, pierwszy lakier, drobne miejsca/oznaki rdzy (drzwi, błotnik) , tylna część w okolicach lampy po wymianie blachy.
Auto sprawne klima sprawna.
Tak ogólnie to furki z tego roku średnio chodzą od 5 do 7 tys zł....jeśli tak jak pisałeś że ma kilka bąbli to troszkę gorzej bo autko traci na wartości...no i jeszcze sporo zależy od tego jak jest wnetrze utrzymane....
Wrzuć foty to będzie można coś więcej powiedzieć.
kriss napisał/a:
W końcu nadszedł ten czas - zmiana i sprzedaż auta.
Ok Postaram się zarzucić w najbliższym czasie - to w końcu podstawa, chociaż mi właśnie chodziło o przedział cenowy.
Niemiłe no raczej nie przez okres 4 lat użytkowania zdarzyły mi się drobne usterki aczkolwiek w pierwszej chwili robiące wrażenie poważnych. Ogólnie jestem zadowolony, jednak planuję zmienić auto na młodsze i większe typu van.
ja myślę że około 6500zł weźmiesz za tą ventkę. Ja swoją czerwoną 1.8 sprzedałem za 6000zł. Tylko że to było pół roku temu teraz ceny troszkę spadły... wystawiłem na allegro napisałem że pilnie sprzedam i następnego dnia miałem już kupca. Pozdrawiam
. Ja przed wymianą licznika miałem dokładnie 45735 tys. km. A po wymianie licznika na nowy mam około 207320 tys. km. A propos to jak się cofa taki licznik ?
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-18, 22:40
martinez2006 napisał/a:
A propos to jak się cofa taki licznik ?
albo jedziesz do odpowiedniego "serwisu" albo kupujesz odpowiednie kable (drogie jak cholera) i sam robisz. Lub kupujesz nowy-używany licznik i masz przebieg poprzedniego autka.
Lub kupujesz nowy-używany licznik i masz przebieg poprzedniego autka.
To to właśnie już zrobiłem spyro że kupiłem nowy licznik. Przy tym to wiem że jest te 200 tys. przejechane. A na oryginalnym to było 45 tys co był dla mnie troszkę podejrzane....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum