Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-08-16, 18:09
tomek87 napisał/a:
wyjazd w piątek
a o której planujesz wyjazd?
bo u nas zdania podzielone hehehe
leśny o 8 rano kończy robotę i dopiero wtedy może jechać,
ja najchętniej wystartowałbym już ok. 6 rano z Pruszcza
a Wolf proponował wyjazd już w nocy z czwartku na piątek..
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2008-08-16, 20:07
Ja ogólnie to do 16 pracuję, ale spokojnie mogę się urwać lub wcale nie iść gotów do wyjazdu będe już w czwartek wiec jak coś to z pracy mogę ruszać A co do wyjazdu w nocy to raczej nie, lepiej się wyspać i spokojnie w dzień jechać
Wiec ustalcie jak będziecie z 3miasta jechać, to ja się dostosuję :d
No i tak myślałem ze w Olsztynku do was bym dołączył
ja najchętniej wystartowałbym już ok. 6 rano z Pruszcza
ok możemy razem startować o 6 rano w piątek Leśny też może do nas dołączyć z tego co pisze że pracę kończy 28.08 i możemy w trzy autka jechać razem 29,08 o godzinie 6 rano
napewno ustaslimy i damy znać o której wyjazd z pruszcza i jaką trasą bedziemy jechać GAVEL napewno wie jak jechać bo już był w ŁODZI to bedzie prowadził ale napewno damy znać
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2008-08-18, 11:29
chwilkę popatrzyłem na mapę i ja to widzę tak:
Spotykamy się w Pruszczu o 6.00. Jeszcze pomyślę gdzie najlepiej bo jakieś roboty drogowe są ostatnio na wylocie na Łódź i nie wiem jak tam z przejazdem bo nie byłem tam dawno.
15 minut na zbiórkę i 6.15 ruszamy.
Do Torunia mamy ok. 175km więc myślę że 2 godzinki z małym haczykiem nam wystarczą..
Czyli 8.30 jesteśmy w Rydzykowie Robimy małą przerwę powiedzmy w pierwszym McDonaldsie po drodze. Dojeżdżają do nas ewentualne toruńskie ekipy i o 9.00 ruszamy dalej.
Do Łodzi mamy jakieś 160km więc obstawiam kolejne 2 godzinki z hakiem czyli ok. 11.30 jesteśmy w Łodzi bo w Zgierzu zawsze korki
No i tutaj myślę że najlepiej byłoby się zatrzymać pod McDonaldsem na Włókniarzy - na tym mniej więcej na przeciwko Reala na którym kiedyś spocik robiliśmy. Czekamy powiedzmy do 12 na wszystkie ekipy z Łodzi i jedziemy dalej..
Którędy to już nie wiem ale z mapy wydaje mi się że najlepiej byłoby z Włókniarzy odbić na Pabianicką i przez Pabianice do Bełchatowa..
Spyro dobrze z tą Łodzią kombinuję czy lepiej dalej jechać jedynką i dopiero z tej autostrady przy Piotrkowie zjechać na Bełchatów?
slaw71, to o 6 rano u Wolfa jak nie wiesz jak jechac to wyslalem Ci PW z numerem tylko najpierw napisz esa bo nieznanych nie odbieram i wtedy zadzwon i sie gdzies zgadamy i pojedziemy razem
Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2008-08-19, 11:51, w całości zmieniany 1 raz
tomek87 jeśli jedziesz z Mrągowa to jedź 59 później 53 na Ostrołękę zabierz stamtąd Ventylomaniaków i 61 do Legionowa my wyjeżdzamy w piątek jakoś rano ale jeszcze nie wiem o której. Kovval czy Ty w ogóle czytasz ten post??? Jedziesz ze mną i z Martyną czy sam??
Pomógł: 11 razy Wiek: 43 Dołączył: 07 Mar 2006 Posty: 1539 Skąd: Jabłonna
Wysłany: 2008-08-22, 06:53
lwomati napisał/a:
Kovval czy Ty w ogóle czytasz ten post?
wlasnie przeczytalem. tylko 9 minut mi to zajelo, to co sie burzysz sami sie organizujcie, bo ja to nie wiem czy wogole dotre do RP na zlot. takze szerokosci
Silnik: 1.9 GTD AAZ Pomógł: 36 razy Wiek: 37 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 1323 Skąd: St Gieląd/Gdańsk
Wysłany: 2008-08-23, 01:44
lwomati napisał/a:
na Ostrołękę zabierz stamtąd Ventylomaniaków
A kogo masz na myśli?
A co do tej trasy to muszę pomyśleć, ja jak jeździłem do częstochowy to wawke omijałem przez błonie. lwomati mówisz że przez wawe będziesz się przebijał?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum