Wysłany: 2008-09-04, 14:34 [SPRZEDAM] VW VENTO GT 1.8i+LPG ROK 1994
Witam...
Po kilku dobrych latach, przystało mi się rozstać z moją kochaną VENTKĄ... Cóż, życie wymaga ode mnie zmiany samochodu którego tak bardzo lubię, ale tak to już jest.
Kilka słów o samochodzie:
- rok 1994
- przebieg 203,5 tyś km
- silnik 1.8 (ABS)+ LPG - wymieniono rozrząd przy 201 tys km
- wyposażenie: ABS, 2xAIR BAG, wspomaganie, el. szyberdach, el. lusterka + podgrzewanie lusterek, komputer MFA , dzielona tylna kanapa, oryginalne nakładki wersji GT, halogen przód, tylne lampy typu clear, siedzenia wersja GT, regulowana wysokość fotela kierowcy oraz regulowana kolumna kierownicy, RADIO CD MP3 KENWOOD KDC-W5137+ 2 głośniki Pioneer w półce tylnej (max moc 250W) + oryginalne głośniki w drzwiach i desce.
- koła aluminiowe 15 cali z oponami 195 50 R15 + koła zimowe stalowe z oryginalnymi deklami śrub 14 cali 175 65 R14.
Samochód nigdy nie uczestniczył wypadku drogowym, z widocznych uszkodzeń to jest do wymiany bądź lakierowania tylny zderzak.
Samochód na bieżąco był przeglądany pod względem uszkodzeń podwozia czy korozji.
VENTO godne polecenia, więcej informacji udzielam indywidualnie.
CENA - Bardzo dobra - 8800zł do niewielkiej negocjacji.
Oto kilka fotek:
Na tym zdjęciu widać uszkodzenie zderzaka.
_________________ ...a w sercu zawsze VENTO...
Ostatnio zmieniony przez janes 2008-09-04, 14:43, w całości zmieniany 2 razy
Temat do zamknięcia... VENTKA zaliczkowana, odbiór w poniedziałek, cena za którą poszła 8250 zł ) Nowy furacz już jest, AUDI A4 1.8 Turbo Quattro. Pozdro dla wszystkich i dzięki za możliwość bycia z Wami, na pewno będę Was odwiedzał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum