Posiadam radioodtwarzacz płyt CD marki PIONEER DEH-P545R. Szukałem w necie jakichkolwiek informacji na temat tego radyjka ale nic nie znalazłem. Może Wy coś wiecie o tym modelu albo znacie jakieś linki. Możecie wpisywać. Jest to dla mnie trochę ważne .
Dzięki z góry za jakiekolwiek info na ten temat
martinez2006, - ciężka sprawa z tym radyjkiem chyba jakiś stary model?
napisz do nich może maja coś na temat twojego radyjka: http://instrukcja-rtv.ovh.org/
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
ciężka sprawa z tym radyjkiem chyba jakiś stary model?
No właśnie zapewne jakiś starszy model . Na allegro można tylko dostać kostkę ISO do niego. Było zamontowane już w samochodzie. Chciałem się dowiedzieć trochę więcej o tym modelu .
Tygrysisko napisał/a:
Po wybraniu adresu spyra i wpisaniu PIONEER DEH-P545R wyskakuje coś takiego
Byłem na tej stronie a nawet się zarejestrowałem. Pobrałem 1 część pliku instrukcji, natomiast 2 części już nie mogłem pobrać - bo za mało punktów posiadam. Tak że więc klapa.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-08, 21:14
martinez2006 napisał/a:
bo za mało punktów posiadam. Tak że więc klapa.
łatwo je zdobyć udostępniając np. inne instrukcje obsługi, jakie kolwiek, a powiem CI że to wciaga ja przez pewien czas zeskanowałem wszystkie instrukcje jakie mam w domu
Pierwszą część pobrałem (obie spakowane rarem) normalnie bez żadnych problemów. Natomiast jak kliknąłem w drugą część to pojawił się komunikat że mam za mało punktów z krótką informacją jak zdobyć punkty (albo poprzez sms płatne albo poprzez odpowiedzi w pytaniach lub udostępnianie jakiś innych instrukcji tak jak pisał spyro.)
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-08-08, 21:38
Cytat:
Instrukcja użytkowania młota ręcznego
nawet jakiejś pralki tam wrzucałem, a za każdą kolejną dostajesz punkciki... elektroda.pl to naprawdę zajefajna stronka, od lat z niej korzystam i znajdziecie tam wiele moich skanów z podpisem VW Vento Klub Polska oczywiście
Jesli chodzi o głośniki to nie wiem kompletnie co wybrać. Chciałbym wymienić głośniki w przednich drzwiach i chciałbym wstawić w tylne drzwi ponieważ nie ma ich tam wogóle. Może macie jakieś propozycje w cenie oczywiście rozsądnej .
Hmm... swego czasu nawet i jak zastanawialem się, czy by takiego sobie ne kupić. fajne moż ei jest, ale za bardzo choinkowo wygląda. Chodzi mi o to agresywne podświetlenie. Jak już bierzesz, to z sielonym podświetleniem i nie takim ostrum, bo raz, że się wtedy z dechą ładnie komponuje, a dwa, że w nocy nie wali tak po oczach. No i najlepiej, jakbyś wziął całe czarne, by kolrystycznie do czarnej dechy to jakoś wyglądało.
Ja mam takie: http://www.allegro.pl/ite...lka_7zl_gw.html
i pół roku temu dałem za nie wraz z przesyłką 260 zł. Gra bardzo ładnie, zielonoe podświetlenie wraz czarnym kolorem radia komponuje się do dechy wyśmienicie, w nocy nie wali po oczach, po dziurach nic nie zacina sie przy odtwarzaniu płyt - dla mnie rewelka, i nie wygórowana cena jest
. Dziś byłem w salonie caraudio i powiem ci że tak mocno nie świeci by raziło w oczy. Fakt faktem tylko że niebieskie podświetlenie. Zielone było by lepsze. Ale niebieskie już zamówione.
_________________ MaRtInEz PIŁA
Ostatnio zmieniony przez martinez2006 2008-09-06, 14:46, w całości zmieniany 1 raz
Ale to ma grać, czy robić za choinkę?
Moje, niby może i nie porządne, ale ma gerulację świecenia, i ustawiłem sobie na minimum, bo w nocy koncentruję się na drodze, a nie na bijącym mi po oczach oświetleniu. No i zielony nie męczy aż tak ocno wzroku, jak np. ciemno krwisty, agresywny czerwony...
wali nieźle....i to na czerwono i biało...da się jechać-nie ma problemu
Kwestia może i przyzwyczajenia, ale ja nawet i samo mizerne zielone podświetlenie dechy w nocy, jak jestem już bardzo padnięty jazda, to ściemniam na maxa, bo i to mnie przytłacza już dobitnie... A co dopiero z choinkowym radiem...
nie to sa w same drzwi przod to 3 glosniki na strone na zwrotnicy i w tylne drzwi zestaw dwudrozny na polke to juz przez wzmaka bo radyjko nie ma tylu wyjsc
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2008-09-06, 14:54
martinez2006, tylko pamiętaj o tym co kiedyś wspominałem...możesz mieć w drzwiach takie tapicerki jak u mnie czyli takie w których głośniki trochę drżą...i bez basu z bagażnika to niestety słychac....dobry basior wszystko idealnie głuszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum